Български English
Copyright © 2005 UniPaper.com.
Всички права запазени.
Продукти

Унипейпър доставя хартии и картони на водещи световни производители. В търговската си политика сме водени от идеята, че конкурентната цена е водещото предимство за пазара ни. Няма да ви убеждаваме, че предлагаме най-доброто на най-добрите цени. Работим според нуждите ви и ще дадем най-доброто качество за цената, която търсите.

Не поддържаме големи количества на склад и ако търсите половин палет хартия „за вчера”, по-добре се обърнете към конкурентите ни. Гарантираме обаче, че можем да доставим в срок това, което търсите, на цената, на която го търсите. Затова казваме, че вие определяте цената.

Продуктовата ни листа включва:

  • LWC и MWC
  • Двустранно-хромови чисто целулозни хартии
  • Чисто целулозни картони SBS / FBB
LWC

Предлагаме LWC хартии на специалната цена 1490 лв/тон без ДДС, доставено в склада на клиента
(Забележка: цената зависи от количества и срок на плащане)

Изтеглете технически данни: Word file | PDF file

Услуги

Унипейпър притежава немска производствена линия с максимален изходящ формат 1400 х 1800 мм. Скоростта на рязане е 200 м/мин. Отклонението е 0.1 мм. Оборудването позволява едновременната обработка на 6 роли с широчина до 1400 мм. и обща плътност на материала до 600 гр./м2.

Създадена е система за контрол и управление на качеството, която е в процес на сертифициране. На входа се извършва контрол на материала за пригодност, наличие на механични повреди, цялост на опаковката и влажност на хартията. Процеса на преработка се намира и под постоянен визуален контрол, като периодично се прави измерване на точността на формата.

Използваните технологии изключват наличието на прах при готовата продукция. Изходящите палети се опаковат по начин, гарантиращ безпроблемното транспортиране до клиента.

Копиране или разпространение на информация от този сайт без писмено разрешение от собствениците е забранено.